Штика, Олександр Олександрович2024-04-092024-04-092023Штика, О. О. Культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae верхового бродіння та розроблення елементів системи НАССР виробництва пива темного на ТОВ «Крафтове пиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Штика Олександр Олександрович ; наук. керівник Світлана Олександрівна Старовойтова. – Київ, 2023. – 70 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42743ukкафедра біотехнології і мікробіологіїпивоSaccharomyces cerevisiaeверхове бродіннядріжджіКультивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae верхового бродіння та розроблення елементів системи НАССР виробництва пива темного на ТОВ «Крафтове пиво»Other