Модернізація транспортних систем екстракторів нахиленого типу - Кадиков, Максим Григорович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2013)
Удосконалення дифузійного апарату полягає в модернізації транспортної системи, шляхом розміщення на зовнішніх витках шнеків гумових смуг для очищення теплообмінної поверхні корпусу, що дозволить покращити прогрівання сокостружкової суміші. Таким чином покращується процес передачі тепла від парових камер сокостружковій суміші, що в свою чергу підвищить ефективність екстрагування сахарози з бурякової стружки. Improving diffusion apparatus is to modernize the transport system, and placed on the outer orbits screw rubber bands for cleaning heat exchange surface of the body that will improve the heating sokostruzhkovoyi mixture. Thus improving the transfer of heat from the vapor chambers sokostruzhkoviy mixture, which in turn increase the efficiency of extraction of sucrose from beet chips.
Keywords: шнек; дифузійний апарат; гумові полоси; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; screw; diffusion apparatus; rubber band