Перспективи збереження екологічної ситуації в Україні за рахунок енергоефективного освітлення - Гаранжа, Валерія; Голубов, Олександр Сергійович (My University, 2014)
Щоб зберегти енергетичні ресурси як найдовше та зменшити вплив на навколишнє середовище, в тому числі зупинити глобальні екологічні проблеми, треба вибрати шлях ефективного енергоосвітлення. To save energy resources as the longest and reduce environmental impact, including the stop global environmental problems, we must choose the path of effective enerhoosvitlennya.
Keywords: енергозбереження; освітлення; екологічна ситуація; energy savings; lighting; environmental situation; кафедра екології та екоменеджменту