Молочна сироватка та охорона водних об’єктів - Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Самсоненко, М. О. (My University, 2011)
Охарактеризовано джерела утворення і основні характеристики молочної сироватки. Запропоновано перспективні способи її утилізації.

Characterize the source of creation and the main characteristics of whey. A promising ways of recycling.
Keywords: напої; beverages; молочна сироватка; утилізація; whey; waste; кафедра екології та екоменеджменту