Сукманов, Валерій ОлександровичОхременко, Світлана Ігорівна2015-09-072015-09-072011Сукманов, В. О. Дослідження вмісту ефірної олії в сировині пасти з пряних рослин / В. О. Сукманов, С. І. Охременко // Науковий вісник ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2011 - № 1 (52). – С. 107-111. - ( Технічні науки).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21600У статті розглянуто питання про зміст ефірних масел кропу і петрушки. Проведені дослідження зміни кількісного складу ефірних масел кропу і петрушки залежно від збору врожаю. В статье рассмотрен вопрос о содержании эфирных масел укропа и петрушки. In the article the question of the content of essential oils of dill and parsley. Studies of quantitative changes in the composition of the essential oils of dill and parsley, depending on the harvest.uk-UKефірні оліїкріппетрушкапаста з пряних рослинdillparsleyessential oilspaste of herbsкафедра експертизи харчових продуктівДослідження вмісту ефірної олії в сировині пасти з пряних рослинArticle