Атаманюк, Віталія ОлександрівнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2016-09-292016-09-292016Атаманюк, В. О. Вибір композиції мінералізованих солодів для збагачення житньо-пшеничного хліба / В. О. Атаманюк, А. О. Башта // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24266Хлібопродукти є одним з основних джерел надходження в організм людини необхідних харчових речовин, оскільки посідають перше місце за частотою споживання серед усіх груп населення. Bakery is one of the main sources of the body of necessary nutrients, ranks first as the frequency of consumption of all population groups.uk-UKмінералізований солодмінералізація зернових культурхлібобулочні виробиmineralized maltmineralization cereal cropsbaked goodsкафедра технології оздоровчих продуктівВибір композиції мінералізованих солодів для збагачення житньо- пшеничного хлібаOther