Математичні методи в розрахунках енерговитрат на транспортування вантажу - Гуць, Віктор Степанович; Резніков, Сергій Іванович (My University, 2014)
Важливим фактором атестації робочих місць працівників проектування технологічних ліній є мінімізація енерговитрат на транспортні операції. An important factor job evaluation staff designing production lines is to minimize energy consumption for transport operations.
Keywords: розрахунок енерговитрат; транспортування вантажу; математичні методи; calculation of energy; transportation of cargo; mathematical methods; кафедра екології та екоменеджменту