Маджд, Світлана Михайлівна2025-01-162024Маджд, С. М. Екологічний менеджмент: екологізація підприємств харчової промисловості / С. М. Маджд // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : ІV Міжнародна науково-практична конференція, 24-25 жовтня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 112–114https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46499На сьогодні, в умовах війни, коли окупаційні війська Російської федерації чинять згубний, а в деяких випадках непоправний вплив на об’єкти критичної інфраструктури, житлово-комунальні, адміністративні забудови, заклади охорони здоров’я, освіти, культури, соціальної сфери, економіка нашої країни перебуває в дуже важкому стані. Тому, виробничі підприємства, в тому числі підприємства харчової промисловості, мають працювати на повних потужностях для відновлення економічної складової нашої держави, на засадах «зеленої економіки», екологічної безпечності та екологізації виробництва.Today, in the conditions of war, when the occupying forces of the Russian Federation are having a detrimental, and in some cases irreparable impact on critical infrastructure facilities, housing and communal services, administrative buildings, healthcare, educational, cultural, and social institutions, the economy of our country is in a very difficult state. Therefore, manufacturing enterprises, including food industry enterprises, must work at full capacity to restore the economic component of our state, on the principles of a "green economy", environmental safety, and greening of production.ukекологічний менеджментекологчне управлінняекологізаціяхарчова промисловістькафедра екології та екоменеджментуenvironmental managementgreeningfood industryЕкологічний менеджмент: екологізація підприємств харчової промисловостіArticlehttps://orcid.org/0000-0003-2857-894X