Пристрій для перетворення обертального руху вала електродвигуна в коливальний рух вхідної ланки пляшкоукладального механізму (Патент на корисну модель № 53098) - Любімов, Валерій Михайлович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2010)
Пристрій для перетворення обертального руху вала електродвигуна у коливальний рух вхідної ланки пляшкоукладального механізму, що містить важільний механізм, послідовно з'єднаний з зубчастим мультиплікатором, який відрізняється тим, що зубчастий мультиплікатор має рухому вісь при використанні коромисла важільного механізму як водила зубчастого мультиплікатора і сполученні вісі вхідної ланки пляшкоукладального механізму з віссю коромисла важільного механізму. Device for converting rotary motion of motor shaft to vibrate incoming links of mechanism bale bottles containing linkage sequentially connected to a gear multiplier, wherein the gear multiplier that is moving the beam axis using a lever mechanism drove multiplier gear and axle combination units input mechanism bale bottles with the axis of the beam lever mechanism.
Keywords: пристрій; перетворення; електродвигун; device; converting; motor; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки