Мідлер, Галина СергіївнаМамченко, Людмила Євгенівна2025-02-032023Мідлер, Г. Основні принципи при розробці системи НАССР для виробництва біфштексу із яловичини / Г. Мідлер, Л. Мамченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 317.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46735ukяловичинабіфштексНАССРbeefsteakкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОсновні принципи при розробці системи НАССР для виробництва біфштексу із яловичиниThesishttps://orcid.org/0009-0003-1472-128Xhttps://orcid.org/0000-0003-2519-043Х