Свідло, Карина ВолодимирівнаПересічна, Світлана МихалівнаМамченко, Людмила Євгенівна2024-11-152024-11-152021Технологія комбінованих фаршевих виробів із м’яса птиці оздоровчого призначення / К. В. Свідло, Л. К. Карпенко, С. М. Пересічна, Л. Є. Мамченко // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. – Львів : Львівський торговельно економічний університет, 2021. – Вип. 28. – С. 43–51. – (Серія : Технічні науки).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45797У статті досліджуються актуальні проблеми розроблення технологій харчової продукції оздоровчого призначення. Мета статті – наукове обґрунтування та розроблення технології м’ясних фаршевих виробів із м’яса птиці з додаванням лляного борошна, овочевих пюре, концентрату сироваткового білку, отриманого шляхом ультрафільтрації, та дослідження їхньої якості.The article investigates current problems of healthy foods technologies. The aim of the article is to scientifically substantiate and develop the technology of minced poultry products with the addition of flaxseed flour, vegetable puree (broccoli, sweet peppers and carrots), whey protein concentrate, and study their quality.ukкомбіновані фаршеві виробиоздоровче призначеннялляне борошноовочеве пюре з броколі, солодкого перцю та морквиконцентрат сироваткового білкуотриманий шляхом ультрафільтраціїcombined minced meat productshealth purposeflaxseed flour, vegetable puree of broccoli, sweet peppers and carrotswhey protein concentrate obtained by ultrafiltrationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія комбінованих фаршевих виробів із м’яса птиці оздоровчого призначенняArticle