Разкевич, Владислава ЮріївнаПушка, Ольга Сергіївна2021-06-252021-06-252021Разкевич, В. Ю. Сучасний тренд 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства / В. Ю. Разкевич, О. С. Пушка // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет конференції, 30 квітня 2021 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 337.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34629У статті описано перспективи використання 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства. The article describes the prospects for the use of 3D printing of cooking in the hotel and restaurant industry.кулінарія3d-друкстраваресторанcooking3d printingdishrestaurantкафедра готельно-ресторанної справиСучасний тренд 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарстваThesis