Интенсификация уваривания утфеля 2 кристаллизации - Кобер, Виктор Теодорович; Штангеев, Константин Остапович; Савич, Анатолий Никифорович (My University, 2002)
Наведено результати промислових випробовувань інтенсифікації уварювання утфелю 2 (останньої) кристалізації за допомогою вдування пари із гріючої камери вакуум-апарата.

The results of industrial tests of intensification of boiling of massecuite of the 2nd (last) crystallization by blowing steam from the heating chamber of the vacuum apparatus are presented.
Keywords: якість; інтенсифікація; утфель; quality; intensification; brick