Сімахіна, Галина ОлександрівнаКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2015-12-162015-12-162012Сімахіна, Г. О. Розвиток індустрії заморожених напівфабрикатів в Україні / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 234–236.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22005Віднедавна українські компанії освоїли також випуск заморожених овочево-м'ясних та овочево-рибних сумішей, а також ягідної продукції, що ефективно конкурує із закордонною за ціною, при тому ж рівні якості. Recently Ukrainian company also mastered the production of frozen vegetables, meat and fish-vegetable mixture and berries that effectively competes with foreign price, at the same level of quality.кафедра технології оздоровчих продуктівзаморожені напівфабрикатипродовольча безпекахарчові продуктиfrozen ready mealfood safetyfoodРозвиток індустрії заморожених напівфабрикатів в УкраїніOther