Мережеві методи планування в управлінні проектами - Гладка, Мирослава Вікторівна; Шевченко, Катерина Ігорівна (My University, 2015)
Важливими елементами управління проектами є своєчасна та точна підготовка проектних матеріалів, початкові умови, обмеження та вимоги до проекту, види забезпечення проекту, методи та техніка управління проектами. Important elements of project management are timely and accurate preparation of project materials, initial conditions, limitations and requirements of the project, the types of project, methods and techniques of project management.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; мережеві методи планування; управління проектами; network planning methods; project management