Верченко, Михайло ДмитровичТопчій, Оксана АнатоліївнаГаленко, Олег Олександрович2023-04-072023-04-072020Верченко, М. Д. Використання продуктів переробки зернових у м`ясо-рослинних напівфабрикатах / М. Д. Верченко, О. А. Топчій, О. О. Галенко // Perspective directions for the development of science and practice : abstracts of XX th International Scientific and Practical Conference. – Athens, Greece 2020. – Pp. 144-147https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39927Метою роботи є наукове обгрунтування та розробка технології виготовлення нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини. Об’єктом досліджень було вибрано яловичину, свинину, баранину, куряче м’ясо та рослинні добавки. The purpose of the work is the scientific justification and development of the technology for the production of new types of meat and vegetable semi-finished products using non-traditional raw materials. Beef, pork, lamb, chicken and plant supplements were selected as the object of research.enкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпродукція підвищеної харчової цінностім`ясо-рослинні напівфабрикатирослинні добавкинетрадиційна м’ясна сировинаproducts of increased nutritional valuemeat and vegetable semi-finished productsherbal additivesnon-traditional meat raw materialsВикористання продуктів переробки зернових у м`ясо-рослинних напівфабрикатахThesis