Використання продуктів переробки зернових у м`ясо-рослинних напівфабрикатах - Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2020)
Метою роботи є наукове обгрунтування та розробка технології виготовлення нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням нетрадиційної сировини. Об’єктом досліджень було вибрано яловичину, свинину, баранину, куряче м’ясо та рослинні добавки. The purpose of the work is the scientific justification and development of the technology for the production of new types of meat and vegetable semi-finished products using non-traditional raw materials. Beef, pork, lamb, chicken and plant supplements were selected as the object of research.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; продукція підвищеної харчової цінності; м`ясо-рослинні напівфабрикати; рослинні добавки; нетрадиційна м’ясна сировина; products of increased nutritional value; meat and vegetable semi-finished products; herbal additives; non-traditional meat raw materials