Засоби індивідуального захисту працівників при виробництві хімічних речовин і хімічної продукції - Коновалова, Вікторія Юріївна; Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2021)
Дослідження проводилось на основі аналізу сучасного закордонного та вітчизняного досвіду використання засобів індивідуального захисту працівників підприємств хімічної промисловості в порівнянні з працівниками інших галузей харчової промисловості. The study was conducted on the basis of analysis of modern foreign and domestic experience in the use of personal protective equipment for employees of the chemical industry in comparison with employees of other sectors of the food industry.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; statistics; occupational injuries; production of chemical products; статистика; професійний травматизм; виробництво хімічних продуктів