Краснова, М. В.2013-04-242013-04-242013Краснова, М. В. Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах / М. В. Краснова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ, 2013. - С. 226 - 227.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7637В роботі проведений глибокий аналітичний огляд щодо використання природних поліцукридів у харчовому виробництві. Зосереджується увага на фізико-хімічних характеристиках природних поліцукридів та впливу їх на якість харчових продуктів. In the paper, a deep analytical overview on the use of natural polysaccharides in food production. focuses attention on the physical and chemical characteristics of the natural polysaccharides and their impact on the quality of food.otherагаркаррагенандекстранжелатинхітозанagarcarrageenandextrangelatinchitosanкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняГідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системахThesis