Шляхи розвитку сільського (зеленого) туризму в Україні - Сологуб, Юрій Іванович; Некряч, Вероніка Олександрівна (My University, 2022)
Зелений туризм є одним з провідних шляхів розвитку туристичної діяльності в Україні. Маючи усі природні та людські ресурси, наша країна може претендувати на лідерство у наданні послуг сільської рекреації.

Green tourism is one of the leading ways of developing tourism in Ukraine. With all the natural and human resources, our country can claim leadership in the provision of rural recreation services.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; сільський туризм; розвиток; Україна; rural tourism; development; Ukraine