Дозувальні пристрої пакувальних машин (як правильно вибрати дозатор) - Гавва, Олександр Миколайович; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2012)
В статті запропоновані деякі зміни та доповнення до узагальненої класифікації дозуючих пристроїв. Наведені рекомендації по вибору дозатора в залежності від виду пакованої продукції та способу дозування. Виділені шляхи підвищення критеріїв ефективності роботи дозуючих пристроїв.
Keywords: пакувальна машина; дозатор; класифікація; структура; спосіб дозування; упаковочная машина; dosing method; packing machine; dispenser; classification; structure; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв