Стеценко, Наталія ОлександрівнаКожухівська, Ірина Миколаївна2016-09-202016-09-202016Стеценко, Н. О. Дослідження біохімічного складу натуральних збагачувачів на основі ягід журавлини / Н. О. Стеценко, І. М. Кожухівська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 68-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24057Збалансоване і оздоровче харчування передбачає збільшення в раціоні людини частки продуктів, що містять функціональні інгредієнти: незамінні амінокислоти, вітаміни, мінеральні речовини, харчові волокна тощо. A balanced fitness and nutrition would increase the share in the human diet products containing functional ingredients: essential amino acids, vitamins, minerals, dietary fiber and more.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівбіохімічний складфункціональні інгредієнтиягоди журавлиниbiochemical compositionfunctional ingredientscranberriesДослідження біохімічного складу натуральних збагачувачів на основі ягід журавлиниOther