Кузьмін, Олег ВолодимировичЕстрін, Олексій Сергійович2018-07-132018-07-132018Кузьмін, О. В. Удосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, О. С. Естрін // Інтернаука : міжнародний науковий журнал. – 2018. – Т. 1, № 3 (43). – С. 61-67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28014Досліджена антиокислювальна здатність настоїв з рослинної сировини для удосконалення технології алкогольних коктейлів. Antioxidant ability of infusions from vegetable raw materials for improvement of technology of alcoholic cocktails is investigated.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводно-спиртовий настійалкогольний коктейльокисно-відновний потенціалантиокислювальна здатністьwater-alcohol infusionalcoholic cocktailredoxantioxidant abilityУдосконалення технології алкогольних коктейлів в закладах ресторанного господарстваArticle