Підсистема підтримки прийняття рішення головного технологу ТОВ Слобожанський бекон - Фурта, Олена Олександрівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2019)
Розроблена підсистема в діалоговому режимі забезпечує корегування поточного виробничого плану та змінних завдань з урахуванням усіх особливостей технологічного процессу. Для формування поточних виробничих планів використані комбіновані евристичні та еволюційні методи, створені на їх основі програмні модулі MS SQL Server 2008 дозволяють отримати альтернативні варіанти виробничих планів.
Keywords: підсистема підтримки прийняття рішень; виробничий план підприємства; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки