Біомаса PLEUROTUS OSTREATUS (JACQ.) P. KUMM. культивована на шротах цілющих рослин у функціональних м’ясних продуктах - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Круподьорова, Тетяна Анатоліївна; Барштейн, Віктор Юрійович (My University, 2013)
У статті наведено результати досліджень з використанням грибів, культивованих на субстратах цілющих рослин, та створення на їхній основі м’ясних продуктів нового покоління. In article results of researches with the use of mushrooms, cultivated on the substrates of medicinal plants, and creation on their basis of meat products of new generation.
Keywords: біомаса грибів глива; біоконверсія; субстрати цілющих рослин; амінокислотний склад; biomass oyster mushrooms; bioconversion; substrates healing herbs; amino acid composition; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів