Особливості ціноутворення туристичного продукту в умовах розвитку туристичної індустрії регіону - Лубцов, А.; Сербенівська, Аліна Юріївна (My University, 2018)
Досліджені чинники, які впливають на ціну туристичного продукту. The factors influencing the tourist product price are investigated.
Keywords: туризм; ціноутворення; регіон; туристичний продукт; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; pricing; region; tourism product