Функціонально-технологічні властивості горохового білку - Страшинський, Ігор Мирославович; Маринін, Андрій Іванович; Пергат, Олег Анатолійович; Шкірдов, Дмитро Максимович (My University, 2023)
Білки гороху вважаються функціональними інгредієнтами для підвищення вмісту білка в раціоні, забезпечуючи при цьому певні функціональнотехнологічні властивості (ФТВ) м’ясних і м’ясомістких систем. Інгредієнти гороху використовуються в різних формах у технології фаршевих продуктівзалежно від рецептури та відповідності нормативним вимогам. Pea proteins are considered functional ingredients for increasing the protein content of the diet, while providing certain functional technological properties (FTP) of meat and meat-based systems. Pea ingredients are used in various forms in the technology of minced meat products, depending on the recipe and compliance with regulatory requirements.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; фаршеві продукти; functional ingredients; functional ingredients; pea protein; minced meat products; minced meat products