Кучер, Андрій ЄвгеновичЗаєць, Наталія Анатоліївна2018-09-112018-09-112018-04Кучер, А. Є. Особливості автоматизації процесу приготування та вистоювання тіста / А. Є. Кучер, Н. А. Заєць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 84-ої міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – К. : НУХТ. – 2018. – Ч.2. – С. 281https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28130В останні роки особливого значення набули прилади автоматичного контролю показників якості вихідної сировини, напівпродуктів і готової продукції в усіх харчових галузях In recent years, devices for automatic control of quality indicators for raw materials, semi-finished products and finished products in all food industries have acquired special significanceuk-UKвистоювання тістаавтоматизована система управлінняstanding of the doughautomated control systemкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаОсобливості автоматизації процесу приготування та вистоювання тістаThesis