Особливості автоматизації процесу приготування та вистоювання тіста - Кучер, Андрій Євгенович; Заєць, Наталія Анатоліївна (My University, 2018)
В останні роки особливого значення набули прилади автоматичного контролю показників якості вихідної сировини, напівпродуктів і готової продукції в усіх харчових галузях In recent years, devices for automatic control of quality indicators for raw materials, semi-finished products and finished products in all food industries have acquired special significance
Keywords: вистоювання тіста; автоматизована система управління; standing of the dough; automated control system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка