Розвиток орендних земельних відносин в умовах корпоратизації - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2015)
Досліджено стан розвитку орендних земельних відносин у сільськогосподарських підприємствах України. Розкрито сутність процесів концентрації орендованих земель в агрохолдингах. Науково обґрунтовано пропозиції щодо напрямів їх подальшого удосконалення

The state of development of leased land relations in agricultural enterprises of Ukraine was studied. The essence of processes of concentration of leased land in agricultural holdings is revealed. Proposals regarding directions for their further improvement are scientifically substantiated
Keywords: орендні земельні відносини; земельна ділянка; орендна плата; грошова оцінка земель; інтеграція; інтеграційні процеси; агрохолдинг; кафедра економіки і права; leased land relations; land plot; rent; land valuation; integration; integration processes; agricultural holding