Позначення часових характеристик придатності на маркуванні харчових продуктів - Сергійчук, Роман Вікторович (My University, 2015)
Мета досліджень - встановити різницю у вимогах України, країн Європейського Союзу та Республіки Бєларусь до маркування харчових продуктів щодо терміну зберігання, а також оцінити розуміння маркування споживачем. The purpose of research - to establish the difference in the requirements of Ukraine, the European Union and the Republic of Belarus to the labeling of food products on the shelf life, as well as to evaluate the understanding of consumer labeling.
Keywords: маркування; харчові продукти; термін придатності; marking; food products; expiration date