Searching for the limit yield stress of liquid sourdough - Dolomakin, Yuriy (My University, 2016)
Found significance of the limit of yield stress for the liquid sourdough humidity of 65 % and a temperature of 28 °C. Знайдено значення граничного напруження зсуву для рідкої опари вологістю 65 % і температурою 28 °С.
Keywords: індекс течії; напруження зсуву; рідка опара; реометрія; индекс течения; напряжение сдвига; жидкая опара; реометрия; flow index; yield stress; liquid sourdough; rheometry; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв