Для чого фільтрують пиво - Королюк, Костянтин Євгенійович; Боярчук, Ярослав Андрійович; Попова, Валентина Миколаївна (My University, 2017)
Мета фільтрації пива полягає у збереженні його зовнішнього вигляду та смакових властивостей у довгостроковій перспективі. У статті наведені види фільтрування, дозування фільтрувальних матеріалів, контроль процесу фільтрації. The purpose of filtering beer is to preserve it appearance and flavor properties in long term. The article presents the types of filtration, dosing of filter materials, control of the filtration process.
Keywords: фільтрування; дозування фільтрувальних матеріалів; filtering; dosing of filter materials; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства