Королюк, Костянтин ЄвгенійовичБоярчук, Ярослав АндрійовичПопова, Валентина2018-04-232018-04-232017Королюк, К. Для чого фільтрують пиво / К. Королюк, Я. Боярчук, В. Попова // Пиво. Технології та Інновації. – 2017. - №3 (7) - С. 104-106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27073Мета фільтрації пива полягає у збереженні його зовнішнього вигляду та смакових властивостей у довгостроковій перспективі. У статті наведені види фільтрування, дозування фільтрувальних матеріалів, контроль процесу фільтрації. The purpose of filtering beer is to preserve it appearance and flavor properties in long term. The article presents the types of filtration, dosing of filter materials, control of the filtration process.фільтруваннядозування фільтрувальних матеріалівfilteringdosing of filter materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДля чого фільтрують пивоArticle