Пазюк, Олександра ВадимівнаКорецька, Ірина Львівна2024-11-112024-11-112024Пазюк, О. В. Вдосконалення технології виготовлення намазок / О. В. Пазюк, І. Л. Корецька // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 15 жовтня 2024 р. – Полтава : ПДАУ, 2024. – С 193-196https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45613Пазюк, О. В. Вдосконалення технології виготовлення намазок / О. В. Пазюк, І. Л. Корецька // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 15 жовтня 2024 р Полтава, ПДАУ, 2024. 283 с. С 193-196. https://www.pdau.edu.ua/content/materialy-naukovo-praktychnyh-konferenciyukсубпродуктиовочеві порошкипаштетипоказники якостіby-productsvegetable powderspastesquality indicatorsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВдосконалення технології виготовлення намазокThesishttps://orcid.org/0000-0001-5680-5789