Чмиренко, Яна ВадимівнаСилка, Ірина МиколаївнаМатиящук, Олена Володимирівна2024-11-072024-11-072023Чмиренко, Я. В. Підвищення поживної цінності борошняних кулінарних виробів / Я. В. Чмиренко, І. М. Силка, О. В. Матиящук // Інноваційні технології в готельно -ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 28–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45492ukінгредієнтисировиназразоктехнологічна картаingredientsraw materialssampletechnological mapкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПідвищення поживної цінності борошняних кулінарних виробівThesishttps://orcid.org/0000-0002-2867-7414https://orcid.org/0009-0002-3477-3186