Роман, Тетяна Олександрівна2017-12-072017-12-072017Роман, Т. Дослідження умов зберігання грибів печериць / Т. Роман // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 292.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26336В роботі досліджено умови зберігання печериць за різних температур. В работе исследованні условия хранения шампиньонов. In this work the integral storage conditions of champignons.печерицтермін зберіганнясушкаохлаждения сырьяэкономия ресурсовdryingcooling raw materialssaving resourcesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження умов зберігання грибів печерицьThesis