Дослідження умов зберігання грибів печериць - Роман, Тетяна Олександрівна (My University, 2017)
В роботі досліджено умови зберігання печериць за різних температур. В работе исследованні условия хранения шампиньонов. In this work the integral storage conditions of champignons.
Keywords: печериц; термін зберігання; сушка; охлаждения сырья; экономия ресурсов; drying; cooling raw materials; saving resources; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції