Фурсік, Оксана ПетрівнаПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор Мирославович2018-05-212018-05-212016Патент на корисну модель № 112241 UA МПК А22С 11/00 А23L 13/50 (2016.01) Ковбаса варена «Вілійська» / Фурсік О. П., Пасічний В. М., Страшинський І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05659 ; заявл. 26.05.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27488Ковбаса варена включає яловичину жиловану другого сорту, свинину жиловану напівжирну, борошно пшеничне І сорту, допоміжну сировину (сіль, спеції), воду. Додатково містить м'ясо куряче червоне, шпик грудний, м'ясо птиці механічного обвалювання, меланж, гідратовану (1:20) білоквмісну харчову композицію (тваринний білок, рослинний білок, гуарова і ксантанова камеді, карбоксиметилцелюлоза, суха молочна сироватка, кремнезем). Boiled sausage includes second-class beef, semi-bold pork, first grade wheat flour, secondary raw materials (salt, spices), water. Additionally contains red chicken meat, lard, mechanically deboned poultry meat, melange, hydrated (1:20) food composition containing protein (animal protein, plant protein, guar and xanthan gums, carboxymethyl cellulose, whey powder, silica).uk-UKварена ковбасам’ясо куряче червонем'ясо птиці механічного обвалюваннябілоквмісна харчова композиціятваринний білокрослинний білоккремнеземcooked sausagered chicken meatmechanical deboned poultry meatfood composition containing proteinanimal proteinplant proteinsilicaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКовбаса варена «Вілійська» (Патент на корисну модель № 112241)Technical Report