Кравчук, А. В.Кравчук, Зоя ДмитрівнаМаринченко, Віктор Опанасович2016-06-212016-06-212007Кравчук, А. В. Удосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесу / А. В. Кравчук, З. Д. Кравчук, В. О. Маринченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23662uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасортівкатермокорекціягорілкипроцесsortivkathermal correctionvodkaprocessУдосконалення технології очищення сортівок термокорекцією процесуThesis