Бюджетна безпека держави в умовах фінансової глобалізації - Юхименко, Яна Валеріївна (My University, 2015)
Досліджено сутність бюджетної безпеки держави та місце її у фінансовій безпеці; обґрунтовано методичні основи оцінки рівня бюджетної безпеки держави; проведено оцінку сучасного стану бюджетної безпеки держави в контексті розвитку бюджетної системи України в умовах глобалізації. The essence of budget security of the state and its place in financial security is explored; the methodical bases for assessing the level of fiscal security of the state are substantiated; an assessment of the current state of budgetary security in the context of the development of the budget system of Ukraine in the conditions of globalization is evaluated.
Keywords: бюджет; бюджетна безпека; індикатори бюджетної безпеки; фінансова безпека; budget; budget security; indicators of budget security; financial security; кафедра фінансів