Розроблення рецептури кексів зі збаланованим білковим складом - Кравченко, Олег Андрійович; Соколова, Ольга Миколаївна (My University, 2013)
Метою даної роботи було вивчення харчової і біологічної цінності кексів з родзинками, а також розроблення рецептури кексу «Особливого», нутрієнтний склад якого характеризувався б збалансованим вмістом незамінних амінокислот. The aim of this work was to study the biological value of food and cakes of raisins and cake recipes develop "special" nutriyentnyy composition is characterized be balanced content of essential amino acids.
Keywords: рецептура; білковий склад; кекси; protein composition; recipe; muffins