Модернізації механізації та автоматизації в хлібопекарській промисловості - Стрикун, Микола Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген Миколайович (My University, 2023)
Підвищення рівня механізації і автоматизації в хлібопекарській промисловості часто пов'язане з необхідністю спеціалізації виробництва і більш-менш жорсткої фіксації, послідовності і ритму виробничих операцій. Тому на пекарні впроваджено дві виробничі лінії: Комплексні механізовані та автоматизовані потокові лінії призначені для випуску основних видів масової продукції, в тому числі хліба, батонів і булочок різної форми.
Keywords: механізація; mechanization; автоматизація; automation; хлібопекарська промисловість; bakery industry; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування