Холоділіна, Олександра Станіславівна2024-03-122024-03-122023Холоділіна, О. С. Удосконалення плану HACCP виробництва напою безалкогольного сильногазованого «Лимонад» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Холоділіна Олександра Станіславівна ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 120 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42171ukкафедра експертизи харчових продуктівнапій безалкогольний сильногазованийлимонадплан HACCPДСТУ ISO 22000:2019оператор ринкуПрАТ «Оболонь»виробництвонормативні документиУдосконалення плану HACCP виробництва напою безалкогольного сильногазованого «Лимонад» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»Other