Дробот, Віра ІванівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2012-03-102012-03-102008Дробот, В. І. Вплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 3(52). – С. 28-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/420В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на збереження виробами свіжості, встановлена перспективність їх використання для уповільнення процесів черствіння м’якушки, замість цукру.In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltosesyrup to preserve freshness of products, set the perspective to use them to slow down the staling crumb instead of sugar.uk-UKглюкозно-фруктозний сиропмальтозна патокацукорчерствіннясвіжість виробівм’якушкаglucose-fructose syrupmaltose treaclesugarstalingfresh productscrumbкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив цукрозамінників на збереження виробами свіжості