Ditrikh, IrynaTimoshin, Danil2022-05-232022-05-232021Ditrikh, І. V. Prospects of using non-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products / I. V. Ditrikh, D. V. Timoshin // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції, 07-08 жовтня 2021 р., м. Львів. – Львів, 2021. – С. 105–106https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37463Обґрунтована можливість використання крупи кіноа та пластівців конюшини у рецептурі рибних кулінарних виробів для поліпшення органолептичних властивостей і підвищення біологічної цінності виробів.The possibility of using quinoa groats and clover flakes in the recipe of fish culinary products to improve the organoleptic properties and increase the biological value of the products is justified.крупа кіноапластівці конюшиниполікомпонентні рибні виробиquinoa groatsclover flakespolycomponent fish productsкафедра готельно-ресторанної справиProspects of using non-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish productsThesis