Петренко, Микола МиколайовичДорохович, Антонелла Миколаївна2017-04-252017-04-252016Петренко, М. М. Застосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначення / А. М. Дорохович, М. М. Петренко // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : тези доп. Міжнародної науково-практичної конференції, 13-17 верес. 2016 р., м. Одеса. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – С. 57-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25110Розглянуто модель ідеального харчового продукту у застосуванні до затяжного печива. Модель наведена у вигляді ієрархічного дерева, з розподілом на білки, жири та вуглеводи за хімічним складом, з вказанням співвідношенням, що рекомендовані нутріціологією для людей похилого віку. Запропонована оцінка харчових продуктів згідно з вимогами кваліметрії на прикладі затяжного печива.uk-UKнутріціологіягеродієтикакваліметріяхарчові продуктихімічний складкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівнутрициологиягеродиетикаквалиметрияпищевые продуктыхимический составnutritsiologiyaherodeticqualimetryfoodchemical compositionЗастосування вимог геродієтетики в технології печива функціонального призначенняThesis