Пасічний, Василь Миколайович2013-11-152013-11-152007Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів / В. М. Пасічний // М’ясна справа. - 2007. - № 11. - С. 10-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11371Наведена класифікація напівфабрикатів за видом м’яса, за способом попередньої обробки та кулінарним призначенням. Також наведено технологічні аспекти їх отримання з різних частин туші, та технологічні операції при виготовленні панірованих напівфабрикатів та в маринаді. Present the classification semifinished by type of meat by way of pre-processing and culinary purposes. There are technological aspects of their production from different parts of the carcass, and technological operations in the manufacture of semifinished in breaded and marinated.otherмаринадльєзоннапівфабрикатпаніровкамаринадmarinadelezonesemifinishedbreadedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 1)Article