Сильчук, Тетяна АнатоліївнаГолікова, Тетяна ПетрівнаНазар, Мар'яна Ігорівна2018-05-242018-05-242016Сильчук, Т. А. Збереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами / Т. А. Сильчук, Т. П. Голікова, М. І. Назар // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 8. – С. 53–55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27515Проаналізовано якість хлібобулочних виробів, збагачених клітковиною. Встановлено, що клітковина гороху та картоплі позитивно впливає на якість готових виробів. Досліджено вплив добавок на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення клітковини зменшує крихкуватість виробів в процесі зберігання. Показано, що в результаті використання клітковини гороху та картоплі підвищуються гідрофільні властивості м’якушки хліба, що сприяє збереженню свіжості готових виробів.uk-UKхлібклітковина горохуклітковина картопліпроцес черствінняхлебклетчатка горохаклетчатка картофеляпроцесс черственияbreadpeas cellulosepotato cellulosestaling processкафедра готельно-ресторанної справиЗбереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнамиArticle