Використання методу твердофазної спектрофотометрії для аналізу зразків води - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна (My University, 2015)
Загострення екологічного становища в Україні, підвищення вимог до якості харчових продуктів та сировини, необхідність розширення методів діагностики початкових стадій захворювань людини пов‘язані з потраплянням у харчову продукцію, питну воду та інші об‘єкти довкілля великої кількості токсичних металів. Worsening ecological situation in Ukraine, increasing requirements for quality of food and raw materials, the need to expand diagnostic methods initial stages of human diseases associated with getting into food, drinking water and other environmental features of a large number of toxic metals.
Keywords: твердофазна спектрофотометрія; екологія; вода; solid phase spectrophotometry; ecology; water; кафедра харчової хімії