Шевченко, Андрій ОлександровичБабанов, Ігор ГеннадійовичБабанова, Олена Ігорівна2024-05-162024-05-162021Шевченко А. О. Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму / А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 18 травня 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 199–200.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43152ukсмажена продукціяелектроконтактне нагріваннятеплова обробкаfried productselectric contact heatingheat treatmentкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра готельно-ресторанної справиДослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струмуThesishttps://orcid.org/0000-0001-6906-158X