Огляд хімічного складу ефірної олії лаврового листя - Іванишина, Катерина Миколаївна; Рубанка, Катерина Володимирівна (My University, 2021)
Робота присвячена огляду складу фенольних сполук різних частин дерева лавру та олії отриманого з відповідної частини дерева. Описано вміст окремих сполук, їх кількість та вплив на організм людини. Проаналізовані основні властивості фенольних сполук лавру. The work is devoted to the review of the composition of phenolic compounds of different parts of the laurel tree and the oil obtained from the corresponding part of the tree. The content of individual compounds, their amount and effect on the human body are described. The main properties of phenolic compounds of laurel were analyzed.
Keywords: кафедра технології консервування; лавр; хімічний склад; фенольні сполуки; властивості; laurel; chemical composition; phenolic compounds; properties