Дослідження закономірностей кінетики сушіння одиничних крапель квасних комбінованих заквасок - Дубковецький, Ігор Володимирович; Таран, Віталій Михайлович; Антонюк, Тетяна Антонівна; Малежик, Іван Федорович; Прибильський, Віталій Леонідович; Заритовська, А. Г. (My University, 2001)
Дослідження закономірностей кінетики сушіння одиничних крапель квасних комбінованих заквасок. Investigation of drying kinetics of single droplets leaven ferments combined.
Keywords: полідисперсні системи; тепломасообмін; об’єм; polydisperse system; heat and mass transfer; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв