Освітня діяльність із застосуванням інтернет-технологій - Шатковська, Галина Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна (My University, 2020)
У процесі навчання здобувачів технічних закладів вищої освіти застосування комп’ютерних технологій, на заняттях з фізики, має стратегічно важливе значення, тому що спеціалізація багатьох факультетів безпосередньо пов’язана з роботою на комп’ютері. In the process of training students of technical institutions of higher education, the use of computer technologies in physics classes is of strategic importance, because the specialization of many faculties is directly related to computer work.
Keywords: кафедра фізики та професійної безпеки; освітні інтернет ресурси; Інтернет-технології; удосконалення навчального процесу; educational internet resources; Internet technologies; improvement of the educational process